Geen tijd om naar de gym te gaan, maar wil wel wat buikspieren creëren? Met deze Abs Home workout zal je zeker op de goede weg zijn. 

Het is wel belangrijk om te beseffen dat training van de buikspieren maar een klein deel van de puzzel is. De meeste resultaten boek je in de keuken door op een gezonde manier te gaan eten. Hierdoor zal je vetpercentage omlaag gaan en pas wanneer dat laag genoeg is, zullen je buikspieren zichtbaar worden. 

ABS HOMEWORKOUT

Heb je vandaag al een workout op de planning staan? Wat dacht je van een booty workout thuis?!

Met deze booty homeworkout zul je je bilspieren zeker voelen branden. Heb je aan het einde van de training nog energie over? Doe dan nog een extra ronde, voor mooie ronde billen. 

BOOTY HOMEWORKOUT

Geen zin om naar de sportschool te gaan of heb je geen inspiratie meer? In deze video laat ik een biceps, schouders, triceps en rug oefening zien die je natuurlijk lekker thuis kunt uitvoeren, maar ook als aanvulling op je training in de sportschool kunt toevoegen. 

Succes! 

UPPERBODY HOMEWORKOUT

Ben je vandaag al naar de sportschool geweest? Deze booty workout is een perfecte workout als aanvulling op je reguliere workout of als aanvulling op de booty homeworkout die ik eerder heb gepost. You don't get that ass by sitting on it!

Succes! 

BOOTY HOMEWORKOUT 2.0

Geen inspiratie meer voor een goede rugworkout of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Deze back homeworkout kan je lekker makkelijk thuis uitvoeren of als aanvulling op je reguliere workout. 

Heb je aan het einde van de training nog energie over? Doe dan nog een extra ronde!

Succes! 

BACK HOMEWORKOUT
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now