Geen tijd om naar de gym te gaan, maar wil wel wat buikspieren creëren? Met deze Abs Home workout zal je zeker op de goede weg zijn. 

Het is wel belangrijk om te beseffen dat training van de buikspieren maar een klein deel van de puzzel is. De meeste resultaten boek je in de keuken door op een gezonde manier te gaan eten. Hierdoor zal je vetpercentage omlaag gaan en pas wanneer dat laag genoeg is, zullen je buikspieren zichtbaar worden. 

ABS HOMEWORKOUT

Heb je vandaag al een workout op de planning staan? Wat dacht je van een booty workout thuis?!

Met deze booty homeworkout zul je je bilspieren zeker voelen branden. Heb je aan het einde van de training nog energie over? Doe dan nog een extra ronde, voor mooie ronde billen. 

BOOTY HOMEWORKOUT

Geen zin om naar de sportschool te gaan of heb je geen inspiratie meer? In deze video laat ik een biceps, schouders, triceps en rug oefening zien die je natuurlijk lekker thuis kunt uitvoeren, maar ook als aanvulling op je training in de sportschool kunt toevoegen. 

Succes! 

UPPERBODY HOMEWORKOUT

Ben je vandaag al naar de sportschool geweest? Deze booty workout is een perfecte workout als aanvulling op je reguliere workout of als aanvulling op de booty homeworkout die ik eerder heb gepost. You don't get that ass by sitting on it!

Succes! 

BOOTY HOMEWORKOUT 2.0

Geen inspiratie meer voor een goede rugworkout of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Deze back homeworkout kan je lekker makkelijk thuis uitvoeren of als aanvulling op je reguliere workout. 

Heb je aan het einde van de training nog energie over? Doe dan nog een extra ronde!

Succes! 

BACK HOMEWORKOUT

Tijdens deze ABS HOMEWORKOUT is het de bedoeling dat je alle oefeningen uitvoert met een duur van 20 seconden en tussen elke oefening 10 seconden rust houdt.
 
De serie aan oefeningen die je in deze video ziet, voer je in totaal 3x achter elkaar uit. Op deze manier heb je in 10:30 minuten een complete ABS WORKOUT uitgevoerd. 

Succes! 

ABS HOMEWORKOUT 2.0

Het is je natuurlijk niet ontgaan dat de sportscholen dicht zijn aankomende weken. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je stil hoeft te zitten en niet kan bewegen! 

Met deze UPPERBODY HOMEWORKOUT kan je zonder materialen prima een goede training uitvoeren.  

Succes! 

UPPERBODY HOMEWORKOUT 2.0

Kan je vandaag niet naar de sportschool? Geen paniek! Ook thuis in je slaapkamer, woonkamer, in de tuin, in je badkamer, verzin het zelf maar waar, kan je een goede workout uitvoeren. 

Met deze LEG HOMEWORKOUT zul je je billen, glutes en hamstrings zeker voelen branden. 

Heb je na de reeks oefeningen nog energie over? Dan voer je ze nog een keer uit! 

Succes! 

LEG HOMEWORKOUT

Call

T: 06-53129661

Follow me

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now