Voedingsschema's

Wanneer je ervoor kiest om een voedingsschema bij Be Healthy Life aan te schaffen, krijg je 1 voedingsschema op maat gemaakt met een variatielijst. Bij veel andere sites waar je voedingsschema’s kunt kopen of gratis downloaden, krijg je een geheel uitgeschreven schema voor een week of een aantal weken. Via deze manier volg je precies wat er wordt voorgeschreven, maar onderga je helemaal geen gedragsverandering en zal je het ‘dieet’ ook minder lang volhouden.

Bij Be Healthy Life zit er een achterliggende gedachte achter waarom je 1 voedingsschema krijgt met een variatielijst en geen stapsgewijs schema voor een X aantal weken. Wanneer je een gezondere leefstijl wil gaan creëren, wil afvallen, spier wil aankomen of wat je doel ook is en je van plan bent dit te gaan bereiken met het aanpassen van je voeding, zal je een gedragsverandering moeten ondergaan wil je dit voor een langere periode (misschien je hele leven) vasthouden. Met gedragsverandering bedoel ik het 'slechte-eetgedrag'. Wanneer je puntsgewijs een voedingsschema volgt en er eigenlijk zelf niet bij hoeft na te denken wat je precies moet/kan eten voor het behalen van je doelen, zal je zelf ook niet opzoek gaan naar de dingen die voor jou misschien wel beter werken. Iedereen is namelijk anders en voor de één werkt de ene manier beter dan voor de ander. Wanneer je een compleet uitgeschreven schema dag in en dag uit volgt, vaar je uiteindelijk alleen op je wilskracht, oftewel je discipline om het schema te blijven volgen. Deze wilskracht kan je zien als een spier. Wanneer je continu deze aan het gebruiken bent, is die uiteindelijk een keer uitgeput en heb je er niks meer aan. En ja daar komt het weer, het slechte-eetgedrag keert weer terug. 

 

Om deze reden sta ik er compleet achter dat je via 1 voedingsschema waarbij een variatielijst zit en je niet stapsgewijs een schema krijgt waarbij er precies staat uitgewerkt wat je moet eten, je die gedragsverandering eerder ondergaat en je het als een nieuwe lifestyle gaat zien in plaats van een dieet. Want je creëert nu meerdere tools die persoonlijk bij jou passen en hoef je niet alleen op je wilskracht te varen. Hierdoor zal het slagen van succes sneller zijn en voor een langere periode. Met deze manier zal je dus ook zelf opzoek moeten gaan naar nieuwe eetgewoontes die voor jou beter zullen werken en je langer kan vasthouden, zodat je je doelen zeker zal bereiken! 

Ben je geïnteresseerd in een voedingsschema? Lees hieronder welke vorm schema's er zijn en welk pakket je daarbij kunt kiezen. Klik hier voor het invullen van het Contactformulier voor meer informatie.

Schema vormen

Iedereen zijn doel is natuurlijk anders en om deze reden zijn er verschillende soorten schema's bij Be Healthy Life aan te schaffen. Lees hieronder welke vormen er zijn en wat ze precies inhouden. 

Be Healthy Life Lose Weight

Wil je vet verliezen, zekerder in je vel zitten of net die laatste kilootjes eraf hebben en summer ready zijn? Kies dan voor dit schema!

Be Healthy Life Healthy Lifestyle

Vind je gezond leven en daarbij gezond eten erg belangrijk, maar weet je gewoon niet hoe je dit moet doen? Kies dan voor dit schema!

Be Healthy Life Build Muscles

Wil je spier aankomen, extra strak staan voor de zomervakantie of gewoon sterker worden? Kies dan voor dit schema!

being healthy

food

     blog

WORKOUT

VIDEO'S

health

Motivation

Pakket vormen

Soms is het fijn om na een week of een maand een update te plannen en samen te kijken hoe het gaat en of er dingen zijn die er aangepast moeten worden. Het is dan ook bij Be Healthy Life mogelijk om een pakket te kiezen met verschillende aantallen contactmomenten om het schema eventueel aan te passen en samen te kijken waar je op dat moment staat en hoe het gaat met het bereiken van je doelen. 

Wekelijkse update

1 keer per week een update hoe het gaat + aanpassing van het voedingsschema. 

Hierin zijn er 3 verschillende vormen van pakketten met het aantal weken, namelijk: 

  • 1 week   

  • 3 weken 

  • 6 weken 

Maandelijkse update

1 keer per maand een update hoe het gaat + aanpassing van het voedingsschema. 

Hierin zijn er 3 verschillende vormen van pakketten met het aantal maanden, namelijk: 

  • 1 maand    

  • 3 maanden

  • 6 maanden

Personal Training

Het is bij Be Healthy Life ook mogelijk om Personal Training te krijgen! 

Deze wordt gegeven door fitnessfanaat en gediplomeerd Personal Trainer Bart Broos. Zes keer in de week is hij te vinden in de sportschool en momenteel ook druk bezig met de voorbereidingen voor zijn eerste Bodybuildingwedstrijd in november. Bart heeft veel kennis van fitness en met de combinatie van een voedingsschema van Be Healthy Life en de Personal Training van hem zal je zeker je doelen behalen! 

Het Personal Training pakket bedraagt een inhoud van 1 uur Personal Training per week voor 4 weken. Natuurlijk is het mogelijk om hierna nog een pakket te kiezen. 

  • Gray Instagram Icon

Contact me

Heb je tips, opmerkingen, vragen of wil je een

samenwerking met mij aangaan?

Neem dan met dit formulier contact met mij op. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now