Be Shredded

Voor sport- en voedingsschema's kun je terecht bij Be Shredded! 

Bart Broos is de eigenaar van Be Shredded. Hij zal je begeleiden in het proces tot jouw droomlichaam. Het eerste wat hij belangrijk vindt, is dat je zijn schema's niet moet gaan zien als een dieet. Diëten doe je namelijk maar voor een tijdje, daarom is het resultaat ook meestal maar tijdelijk. Waar hij samen met jou naartoe wil werken, is een betere levensstijl, aangepast op jouw behoeftes, doelen, dagindeling en andere bijzonderheden. Kortom; een schema op maat. Jij mag aangeven waar jullie rekening mee moeten houden. 

Veel mensen veranderen drastisch van eet- of sportschema en houden het dan ook niet lang vol. 

Bij Be Shredded train je op jouw eigen tempo, maar dit betekent niet dat hij je niet gaat pushen om het uiterste uit je te halen. 

Get comfortable with being uncomfortable! Samen met Be Shredded ga je ervoor zorgen dat je er niet aan toe gaat geven om terug te vallen en ga je verliefd worden op de progressie!

Voor je het weet, heb jij jouw summerbody en ben je helemaal SHREDDED!

Be shredded white.png
Schema's

Team ALPHA - Workout plan / Meal plan 

Wil jij werken aan je doelen en je progressie behouden, maar heb je net dat extra duwtje in de goede richting nodig nog? Dan is Team ALPHA iets voor jou! Team ALPHA zijn de elite van Be Shredded, oftewel de gevorderden sporters. Dit zijn mensen die gemakkelijk een schema vol kunnen houden, maar net dat stukje extra kennis missen om de juiste beslissingen te maken in training of voeding. 

Team RIPPED - Whatsapp coaching / Workout plan / Meal plan 

Is personal training toch iets te veel van het goede en is Whatsapp choaching voor jou voldoende? Team RIPPED is aan te raden voor mensen die hun levensstijl willen veranderen, maar het niet alleen kunnen. Be Shredded zal je helpen met allerlei keuzes die je dagelijks moet maken op het gebied van voeding en training. 

Team SHREDDED - Persoonlijke begeleiding / Whatsapp coaching / Workout plan / Meal plan 

Bij team SHREDDED krijg je een combinatie van personal training en Whatapp coaching. Het voordeel hiervan is dat Be Shredded je de hele dag kan bijstaan voor moeilijke keuzes op het gebied van voeding en training. De personal training lessen zijn bedoeld om je de juiste begeleiding te geven tijdens je training. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now