• Pam Steffen

Vegetarische goulashsoep

Bijgewerkt: mei 22

Met dit recept zet je in een korte tijd een goed gevulde pan op tafel! Een heerlijke goulash waar je nog dagen van kunt eten tijdens de lunch of als avondmaaltijd.

Voedingswaardes per 250 ml (1 soepkom):

  • 85 kcal

  • 1,75 gram eiwit

  • 12,5 gram koolhydraten

  • 2,5 gram vet

  • 0,5 gram verzadigd vet


Dit heb je nodig:

  • 1 rode paprika

  • 1 groene paprika

  • 3 romatomaten

  • 1 winterpeen

  • 1 ui

  • 2 tenen knoflook

  • 1 stengel bleekselderij

  • 2 aardappelen

  • Tijm

  • Blikje tomatenpuree

  • 2 groentebouillonblokjes

  • Zakje goulashkruiden

  • 1 el-olijfolie

  • 1 l water

Zo maak je het:

  1. Maak de groente schoon en snijd de paprika’s, tomaten en winterpeen in blokjes

  2. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en snijd de knoflook

  3. Snijd de bleekselderij in plakjes en schil de aardappelen en snijd ze in blokjes

  4. Ris de blaadjes van de tijm

  5. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 2 minuten op hoge temperatuur

  6. Voeg de aardappel, paprika, tijm en tomatenpuree toe en bak 1 minuut op hoge temperatuur

  7. Voeg de romatomaten, het water, de groentebouillonblokjes en de goulashkruiden toe, breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan


0 keer bekeken

Contact me

Heb je tips, opmerkingen, vragen of wil je een

samenwerking met mij aangaan?

Neem dan met dit formulier contact met mij op. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now