• Pam Steffen

Progressie update juli 2019

You don’t get the ass you want by sitting on it!

Steeds beter vind ik een balans in mijn voeding en training. De afgelopen periode heb ik mij veel gefocust op de spieropbouw van mijn booty en dat heeft zeker geuit in resultaat!

Zoals je in mijn blog over hoe ik 24 kg ben afgevallen kunt lezen, ben ik al een tijdje bezig met fitness. Tijdens mijn transformatie heb ik geleerd dat het erg motiverend werkt om terug te kijken naar waar je vandaan komt en steeds beter te willen worden dan toen. Soms heb ik namelijk het gevoel dat ik al een enige tijd geen progressie hebt gemaakt, totdat ik een foto vergelijk van nu met een foto van een paar maanden geleden.

Dit is de reden waarom ik om de paar maanden een progressie update plaats, zodat ik kan terug kijken naar mijn progressie en jou hier hopelijk mee kan motiveren. Ook zal ik vermelden welke oefeningen ik dat moment het meeste heb uitgevoerd om deze progressie te maken en waar ik mij op ga focussen in de toekomst.


Transformatie

Tijdens de afgelopen periode heb ik mij dus vooral gefocust op de spieropbouw van mijn billen en om mijn vetpercentage omlaag te krijgen. Tijdens deze transformatie heb ik geleerd om het afvallen van gewicht meer los te laten en mij meer te focussen op mijn vetpercentage.

Oefeningen

Gedurende deze periode heb ik vooral het aantal gewicht van de Hip Thrust opgebouwd en uitgevoerd en de Cable Kickback uitgevoerd. Dit zijn twee hele goede oefeningen voor het trainen van je billen en hamstrings.


Vetpercentage en gewicht

Al een tijdje laat ik mijn vetpercentage meten via een huidplooimeting bij Health Advies in Breda. Hieronder staat een overzicht van mijn gemeten vetpercentage en daarbij horende gewicht.

Toekomst progressie

Vanaf nu wil ik mij meer gaan focussen op het afvallen van het vet rondom mijn buik. Ik wil mijn vetpercentage onder de 20% krijgen en dus een strakkere buik gaan creëren. Natuurlijk ga ik mij nog steeds focussen op mijn billen en deze nog groter en gespierder trainen.

165 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact me

Heb je tips, opmerkingen, vragen of wil je een

samenwerking met mij aangaan?

Neem dan met dit formulier contact met mij op. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now