• Pam Steffen

Eiwitshake Deli Pro-7 (vanille)

Bodystore in een gloednieuw jasje!

Voorheen heb ik een blog geschreven over eiwitshakes. Hierheen staat onder andere beschreven dat eiwitshakes niet alleen voor bodybuilders zijn. Ze zijn juist perfect om toe te voegen in een gezonde levensstijl. Het is namelijk voor iedereen belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, omdat eiwitten bestaan uit aminozuren en dat zijn de bouwstenen waaruit je spieren zijn opgebouwd. Verder staan er in die blog beschreven hoeveel eiwitten je nodig hebt, uit welke soorten eiwitten eiwitshakes kunnen bestaan en wanneer je welke shake kunt gebruikt. Klik hier om naar die blog te gaan.


Voor deze blog gaan we er niet te diep op in welke eiwitshakes er zijn en wanneer je die moet gebruiken. Deze blog gaat over de review van de Deli Pro-7 van Bodystore.


De Deli Pro-7 is een caseïne eiwitshake. Caseïne eiwit wordt langzamer opgenomen door je lichaam dan whey eiwit. Je lichaam krijgt hierdoor geleidelijk aan een verhoogde aminozuur spiegel. Hierdoor heeft je lichaam een langere tijd de beschikking tot eiwitten en dus aminozuren, oftewel bouwstoffen voor je spieren. Deze aminozuren zijn dus bouwstoffen voor je spieren en zorgen voor het herstel en het behouden van de spiermassa.

Natuurlijk kan je een caseïne eiwitshake ook overdag nemen als je niet veel tijd hebt om gedurende de dag eiwitten te nuttigen. Wat je ook kan doen is het mengen met een whey eiwitshake, zodat je een mix hebt van snelle en langzame eiwitten.


Review Deli Pro-7 van Bodystore

Ik heb de Deli Pro-7 getest en beoordeeld op de volgende punten:

- Mengbaarheid

- Smaak

- Voedingswaarden


Wat Bodystore zegt over hun Deli Pro-7:

‘Deli Pro-7 bevat zuiver caseïne eiwit, een uniek melk proteïne die tot wel 7 uur lang werkzaam is. Dit maakt Deli Pro-7 de perfecte shake om voor het slapen gaan te nemen. Met Deli Pro-7 zorg je voor een langdurige afgifte van langzame eiwitten.

Het is belangrijk om voor het slapen gaan eiwitten te nemen die langzaam worden opgenomen. Doordat caseïne eiwit langzaam wordt opgenomen, wordt je lichaam langdurig voorzien van aminozuren. Handig om voor het slapen gaan te nemen, omdat je dan gemiddeld 7 uur lang niks eet.’

- De beste eiwitshake voor het slapen gaan

- Wordt langzaam opgenomen

- Geleidelijke, langdurige afgifte van aminozuren

- Bevat zuiver caseïne eiwit


Mengbaarheid

Ik heb de shake beoordeeld op de mengbaarheid. Het is belangrijk bij een eiwitshake dat de poeder goed oplost in bijvoorbeeld melk of water, er moeten namelijk geen klonten ontstaan. Voor het maken van de shake heb ik 1 scoop eiwit met 300 ml water vermengd. Ik vond de shake dikker dan een normale eiwitshake. Hierdoor was de shake erg vullend, wat ik zeker prettig vond net voor het slapen gaan en na het sporten in de avond. Doordat je de shake in de avond neemt na het sporten, ga je niet snacken en kan je met een lekkere volle buik gaan slapen. Verder ontstonden er geen klonten.


Smaak

Smaak is ook zeker een belangrijk onderdeel om op te letten. Het is namelijk niet fijn als je een shake regelmatig gebruikt en hij is vies. Ik heb de smaak ‘vanille’ getest. Naast deze smaak verkoopt Bodystore ook de smaken banaan, chocolade en aardbei. Over de smaak ben ik erg positief. De shake smaakt erg lekker als je hem aanmaakt met water en de vanille smaak was zeker aanwezig.


Voedingswaarden

Het belangrijkste onderdeel van een eiwitshake zijn de voedingswaarden. Hieronder staan de voedingswaarden van de Deli Pro-7 afgebeeld.

Zoals je kunt zien bevat de eiwitshake een hoge dosis eiwitten per dosering en weinig vet en suikers.


Conclusie

Als conclusie ben ik erg positief over de Deli Pro-7. De shake heeft een goede smaak, is goed mengbaar en bevat veel eiwitten, weinig vetten en suikers. Ik zou de shake dan ook zeker aanraden.

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact me

Heb je tips, opmerkingen, vragen of wil je een

samenwerking met mij aangaan?

Neem dan met dit formulier contact met mij op. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now