• Pam Steffen

Couscous kipsalade

Een lekkere frisse en vullende salade als lunch, waarmee je de rest van de middag geen honger meer zal krijgen! Deze salade zit vol met groente, gezonde vitamines en vezels.

Voedingswaardes per gehele salade:

  • 597 kcal

  • 35 gram eiwit

  • 51 gram koolhydraten

  • 27 gram vet

  • 5 gram verzadigd vet

  • 9 gram vezels

Dit heb je nodig:

  • 50 gram volkoren couscous

  • 60 ml gekookt water

  • 1 ei

  • 1 paprika

  • ⅓ komkommer

  • 100 gram wortel

  • 10 cherrytomaten

  • 100 gram gekookte kipreepjes

  • 15 gram cashewnoten

  • 1 el-olijfolie

  • Zout en peper naar smaak

Zo maak je het:

  1. Zet een pan met water op het vuur en kook het ei hierin gaar

  2. Doe de couscous in een klein kommetje, giet hier het gekookte water overheen en laat dit staan voor 5 minuten

  3. Snijd alle groente in stukjes en doe ze in een grote saladekom

  4. Voeg de gekookte kipreepjes en cashewnoten hier ook aan toe

  5. Wanneer het ei gaar is, pel deze, snijd het in blokjes en voeg deze ook toe aan de salade

  6. Maak met een vork de couscous los en voeg deze toe aan de salade

  7. Giet een scheutje olijfolie door de salade heen en voeg zout en peper toe naar smaak

23 keer bekeken

Contact me

Heb je tips, opmerkingen, vragen of wil je een

samenwerking met mij aangaan?

Neem dan met dit formulier contact met mij op. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now