Wie is Pam? 

Mijn naam is Pam en ik ben 22 jaar. Al mijn hele leven woon ik in Noord-Brabant in het dorpje Zevenbergen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag. 

Op eigen kracht ben ik ontzettend veel afgevallen. Dat was al een hele prestatie op zich en ik ben er enorm trots op. In de tijd dat ik ben afgevallen, heb ik mezelf laten zien en bewezen dat ik zeker discipline en doorzettingsvermogen heb terwijl ik altijd dacht dat ik dat niet had. Dit gaf mij nog meer kracht en energie om steeds een stapje verder te gaan. Uiteindelijk werd ik verliefd op alles wat met krachttraining en health te maken heeft en daarom ben ik na het afvallen door gegaan en heb ik allerlei fases doorlopen om nog beter te worden. 

Op dit moment ben ik nog steeds bezig met steeds een stapje verder te gaan en mijn gezonde levensstijl na te blijven leven. Vijf keer per week ben ik te vinden in de sportschool. Fitness is echt een passie en een uitlaatklep voor mij geworden. Het hoort nu gewoon bij mijn leven en ik zou niet meer zonder kunnen! 

 

Wil je meer lezen over mijn verhaal en progressie? Klik dan hier!

Wat is Be Healthy Life? 

Be Healthy Life is opgericht voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden, maar dan op eigen kracht zonder gekke diëten of rare supplementen. Ik geloof er namelijk in dat iedereen kan afvallen of spieren kan opbouwen als je het maar graag genoeg wilt. Je moet er genoeg tijd in willen investeren en ontdekken wat voor jou werkt, zodat je er een echte levensstijl van kunt maken. 

Met Be Healthy Life wil ik mensen helpen, inspireren en motiveren bij het verbeteren van hun levensstijl. Regelmatig zal er een blog verschijnen over van alles wat met health en fitness te maken heeft.

Call

T: 06-53129661

Follow me

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now